Over Sneakers Fetish

SneakersFetish.nl – Jouw exclusieve sneakers site !

SneakersFetish.nl is een Nederlandse social shopping site voor zoals onze naam al zegt, een doelgroep die bestaat uit sneakerfetisjist en modebewuste sneakersfanaten in Nederland. Je vind hier dé exclusieve sneakers van de coolste en meest originele webshops.Via ons kun je doorklikken naar de webshop zelf om het desbetreffende product vervolgens direct online te bestellen.

Sneakerfetisjisme
Sneakerfetisjisme (Engels: sneaker fetish) is in de ruimste zin het aangetrokken zijn tot sneakers oftewel sportschoenen. Dit hoeft niet per definitie seksueel genot te zijn, maar het is er vaak mee verbonden.

Webshop overzicht
SneakersFetish.nl heeft een selectie van de tofste en vertrouwde webshops gemaakt. Hierbij kijken wij naar de vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, originaliteit en het product assortiment. Webshops die worden goedgekeurd krijgen hierbij een basisvermelding.

SneakersBattle
In de SneakersBattle, worden vergelijkbare sneakers naast elkaar gezet en op professionele en leuke wijze beoordeeld op verschillende criteria die door de bloggers van SneakersFetish.nl opgesteld.
Vervolgens wordt een oordeel gegeven waaruit de sneakersfanaten ondersteund kunnen worden in hun keuze.

Brands overzicht
De selectie van de exclusieve sneakers mode merken wordt steeds groter. Hierdoor hebben wij een selectie gemaakt van de populairste merken waardoor wij jullie optimaal kunnen bedienen.